Det är inte alla kvinnor som kan bli gravida på naturlig väg. Att vara ofrivilligt barnlös är jobbigt. Om du befinner dig i en situation där du inte kan bli gravid ska du veta att det finns metoder som kan hjälpa dig på traven. Det finns olika behandlingar som är effektiva om du är ofrivilligt barnlös, exempelvis IVF. På nordicivf.se finns information om olika behandlingar som kan göra att du blir gravid. De kan hjälpa dig med att göra en fertilitetsutredning för att sedan rekommendera en behandlingsmetod som kan hjälpa. IVF är en vanlig metod för personer som vill bli gravida men som inte kan bli det på naturlig väg.

Bli gravid med IVF

Börja med att kontakta kliniken för att få information om hur du ska gå tillväga för att göra en fertilitetsutredning. Det är många som är ofrivilligt barnlösa men som lyckas få barn. Det finns hopp, det viktiga är att du får rätt hjälp och det kan du få på nordicivf.se.

Få samtalsstöd

Om du tycker att det är väldigt påfrestande att inte kunna bli gravid finns det även samtalsstöd att få. Det kan vara bra om du vill att vardagen ska bli lättare eller om du behöver prata av dig med någon.