Olika delar av livet kräver olika typer av boende. När du är yngre och lever själv behövs inte alltid så mycket, du är mer flexibel och även en mindre lägenhet kan passa bra. När du däremot har skaffat familj fungerar det väldigt sällan att bo kvar i den där lilla lägenheten. Det krävs något större, fler rum och mer utrymme.

Vikten av rätt sorts boende

De flesta av oss har någon form av drömboende. Även med ett eller flera barn i familjen kan drömmen leva kvar – ibland i sin ursprungliga form och ibland (kanske oftast) handlar drömmen om ”bara ett rum till”. Olika familjer har olika behov men något som är väldigt viktigt för alla är att det finns någonstans i hemmet där det går att vara för sig själv en stund. Alla behöver inte ha ett eget rum, men det är viktigt för både barn och vuxna att kunna vara ensamma ett tag och ladda batterierna. Att kunna stänga dörren om sig en stund. Oavsett vad just ni behöver så finns förmodligen lösningen hos Boneo – en bostadsförmedling på nätet med ett brett utbud av villor, lägenheter, radhus och fritidshus samt gårdar och tomter. Funderar ni på att flytta utomlands så har Boneo förslag på boenden även utanför Sveriges gränser.

Ta hjälp av proffsen

Att ta hjälp av en bostadsförmedling när ni går i flyttankar kan vara både en inspiration och stöttning. På Boneo kan du lägga in bevakning så att du inte missar några nya bostäder som kommer ut på marknaden och de hjälper även till att hitta mäklare där du bor. På deras hemsida finns bland mycket annat både renoveringstips och flyttips, och du kan även lägga upp din nuvarande bostad till försäljning om du vill det. Du har det mesta samlat på en hemsida, vilket är en stor hjälp plus att du sparar tid, och det är alltid välkommet när man är del av en barnfamilj. Så vilka drömmar och tankar du än har inför en förestående flytt kan du titta in på Boneos sida och ta del av deras expertis – det är ett stort steg på vägen mot att förverkliga din vision om din nästa bostad.